Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Weersteinstraat 87, Hillegom

  Ik ben enorm dankbaar voor zijn hulp!

  Dennis is een enthousiaste sociale en een direct to the point deskundige makelaar. Hij heeft heel veel vakkennis en loodst je als een goede kapitein door de wirwar van allerlei (spel)regels en specifieke wetgeving heen, die continue aan verandering onderhevig zijn uiteraard. Hij denkt niet alleen met je mee, maar denkt ook vooral vooruit. Met andere woorden, hij ontzorgt je e...

  Recensie door Rick

  Lees verder

 • Allegondahoeve 64 Hoofddorp

  Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen

  Het contact met de makelaar was goed. Hij is professioneel, enthousiast en hulpvaardig. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen. Al met al een goede ervaring.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Mastbos 573, Hoofddorp

  Het contact is heel prettig

  Het contact met deze makelaar is heel prettig en door de inzet en deskundigheid zeker aan te bevelen voor zowel aan- als verkoop.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Van Lenneplaan 64 Driehuis

  Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

  Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Populierenlaan 19, Hillegom

  Duidelijk en snel, zonder verrassingen

  Geweldig contact met de makelaar gehad, zelfs in de avond nog reactie en zit overal bovenop. Elke stap wordt goed besproken en met je doorgelopen, alles is duidelijk en snel, zonder verrassingen. Ondanks de lastige tijd toch geslaagd mede dankzij het harde werken en inzet van RE/MAX (in het speciaal Agnes). Niet verder zoeken naar een andere makelaar, je hebt de ...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Irene Vorrinkstraat 131, Hoofddorp

  Hij neemt echt de tijd voor je

  Super fijne en kundige makelaar. Dennis de Haan heeft ons zowel bij de aan als verkoop van ons huis super begeleid. Dit is een makelaar die begrijpt dat een huis kopen of verkopen niet zomaar iets is, hij neemt echt de tijd voor je en is zelfs buiten kantoortijden bereid geweest ons te woord te staan en verder te helpen. Ik kan iedereen RE/MAX Uw Mak...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Montreallaan 60 Nieuw-Vennep

  Enthousiast, vriendelijk en deskundig

  Fijn contact. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. Beveel het iedereen aan om met deze makelaar in zee te gaan.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Calypso 20, Nieuw-Vennep

  Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over

  Middels vrienden bij Dennis uitgekomen als aankoopmakelaar en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over. Daarnaast is hij fair en houdt je continue op de hoogte van de ontwikkelingen. Het hele aankoopproces is mede door zijn inbreng voorspoedig verlopen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

  Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

  De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Oksholm 203, Hoofddorp

  Op het juiste moment ons bod uitgebracht

  Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 15712, Hoofddorp

  Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was

  Bijzonder goed en vriendelijk contact. Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was. Prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning en garage.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

  Goede kennis van zaken

  Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

  Houdt zich aan de afspraken

  Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

  Hij gaat altijd net even wat verder

  Dennis de Haan, een gouden makelaar, heeft ons enorm goed geholpen en stond / staat altijd voor ons klaar. Wij hebben in 2021 een appartement gekocht in Hoofddorp met uiteraard Dennis als verkoopmakelaar. Wij hadden toen de tijd al een aantal huizen bezocht maar elke makelaar liet je maar een beetje lopen en legde niet veel uit. Dennis daarentegen had enorm veel informatie over het appartement ...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Wittenburg 25, Hoofddorp

  Veel kennis van de lokale markt

  Goede service, veel kennis van de lokale markt. Maakt de extra meters om de klant te ontlasten en te adviseren. Een aanrader!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Spaarndamseweg 318 Rood

  Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen aanmeten

  Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen aanmeten dan Dennis de Haan van Remax.. Zéér vakkundig en professioneel. Ook met de gezondheid van één van ons wist Dennis geduldig om te gaan. Dennis geeft je het gevoel deel uit te maken van jouw team en dat was een verfrissende ervaring. Ik hoop nooit meer een huis te hoeven verkopen, maar als we dat nog een keer zouden doen, dan zeker weer met Denn...

  Lees verder

 • Zandenburg 13 Hoofddorp

  Uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang

  Dennis de Haan van RE/MAX makelaardij is een  professionele makelaar welke zich in vele opzichten positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie. Stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Brandaris 5, Hoofddorp

  Dennis houdt je van A tot Z op de hoogte

  Met behulp van Dennis hebben wij ons appartement verkocht. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Dennis is altijd bereikbaar en houdt je van A tot Z op de hoogte. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. Wij zouden Dennis aan iedereen aanbevelen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Waddenweg 233, Hoofddorp

  Een fijne persoonlijke aanpak

  Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Mulderstraat 19a, Hoofddorp

  Dennis is erg betrokken

  Dennis is erg betrokken, leeft zich in in de situatie en helpt daar waar nodig. Zorgt dat hij bij iedere bezichtiging aanwezig kan zijn en onderzoekt het pand grondig. Een echte aanrader!

  Lees verder

Naar boven