Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Gran Paradiso 11, Amsterdam

    Luisterde goed naar onze wensen

    Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Vivaldisingel 119, Nieuw-Vennep

    Absoluut de juiste keuze

    Ik kan RE/MAX - Dennis de Haan van harte aanbevelen als makelaar. Het contact met hem verliep uitstekend vanaf het begin. Wat Dennis echt onderscheidt, is zijn aandacht voor detail van het huis en zijn betrouwbaarheid. Hij is eerlijk en transparant gedurende het hele proces, wat enorm geruststellend is tijdens zo’n belangrijke beslissing als het verkopen van een huis. Dennis ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Cabralstraat 5K, Amsterdam

    Zeer goed begeleid tijdens het hele proces

    We hebben heel fijn contact gehad met onze makelaar Fleur. Ze heeft ons zeer goed begeleid tijdens het hele proces met goede kennis van zaken.  

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sillemstraat 17, Haarlem

    Kort gezegd. Hij is de beste.

    Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

    Recensie door Dhr. Rene

    Lees verder

  • Zuiddijk 75a, Zaandam

    Dennis werkt met het hart voor de klant

    Heeft veel kennis van zaken, en is secuur in de communicatie. En vooral: werkt met het hart voor de klant en met passie voor het vak. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Wittenburg 25, Hoofddorp

    Veel kennis van de lokale markt

    Goede service, veel kennis van de lokale markt. Maakt de extra meters om de klant te ontlasten en te adviseren. Een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Bolivar 46, Hoofddorp

    Open, duidelijk en eerlijk

    Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
    Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zwanenwater 8, Nieuw-Vennep

    Dennis gaat er echt voor

    Dennis heeft ons met alles bijgestaan en gaat er echt voor. Heel duidelijk en ook als het tegenvalt gelijk met een positieve houding naar een eventueel ander huis. Luistert naar je wens en respecteert dat ook.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Engelenburg 359, Haarlem

    Helpt je goed met elke stap

    Hij staat altijd voor je klaar, en helpt je goed met elke stap die je maakt. Het heeft even mogen duren maar het is eindelijk gelukt! Bedankt maatje!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Norholm 72

    Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader.

    Ik lag in scheiding dat was ook de reden om de woning te verkopen. Dennis ging daar heel professioneel mee om en hield goed rekening met deze toch lastige situatie. Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader. En zeker geen van 9 tot 17 mentaliteit echt super !

    Lees verder

  • Robert Kochlaan 414 Haarlem

    Hij nam er echt de tijd voor

    Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Zandenburg 13 Hoofddorp

    Uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaardij is een  professionele makelaar welke zich in vele opzichten positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie. Stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Populierenlaan 19, Hillegom

    Duidelijk en snel, zonder verrassingen

    Geweldig contact met de makelaar gehad, zelfs in de avond nog reactie en zit overal bovenop. Elke stap wordt goed besproken en met je doorgelopen, alles is duidelijk en snel, zonder verrassingen. Ondanks de lastige tijd toch geslaagd mede dankzij het harde werken en inzet van RE/MAX (in het speciaal Agnes). Niet verder zoeken naar een andere makelaar, je hebt de ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 18413, Hoofddorp

    De begeleiding is gewoon top

    Alles was goed voor de verkoop van het huis, van plaatsing op funda, bezichtiging en de overdracht. De begeleiding is gewoon top.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Lettenburg 9, Hoofddorp

    Ze kende de markt en stelde realistische doelen

    Agnes is een enthousiaste en vriendelijke makelaar. Ze kende de markt en stelde realistische doelen voor maar stond ook open voor onze meningen en input. Alles gebeurde in overleg en ze was nooit pushy als wij een ander idee hadden. Wij woonden niet in het pand en als er reparaties moesten gebeuren was Agnes altijd bereid eea te regelen en reparateur binnen te laten. Dit scheelde ons reis...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

    Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

    De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Betje Wolffstraat 26, Hoofddorp

    Een betere makelaar kun je je niet wensen!

    Dennis de Haan van RE/MAX bewijst wat mij betreft dat een goede makelaar geen geld kost, maar heel veel geld oplevert. Of het nou om een koop of een verkoop gaat (bij ons heeft hij beiden gedaan). Alles tot in de puntjes verzorgt, altijd bereikbaar, het werk dat hij uit je handen neemt, de tips om je huis voor de beste prijs te verkopen, hoe actief hij is als er een huis te koop staat die je gr...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Aankoop eerste appartement

    Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld

    Dankzij Fleur van der Vegt heb ik met succes mijn eerste appartement gekocht! De aankoop van een woning is een grote stap en Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld door het hele proces. Professioneel en heel vriendelijk.

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven