Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

    Houdt zich aan de afspraken

    Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Willemsbos 202, Hoofddorp

    The best real estate agent I've ever worked with.

    Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

    Recensie door Dhr. Burak Asar

    Lees verder

  • Graan voor Visch 18413, Hoofddorp

    De begeleiding is gewoon top

    Alles was goed voor de verkoop van het huis, van plaatsing op funda, bezichtiging en de overdracht. De begeleiding is gewoon top.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zwanenwater 8, Nieuw-Vennep

    Dennis gaat er echt voor

    Dennis heeft ons met alles bijgestaan en gaat er echt voor. Heel duidelijk en ook als het tegenvalt gelijk met een positieve houding naar een eventueel ander huis. Luistert naar je wens en respecteert dat ook.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Planetenplein 1 Haarlem

    Gaat echt tot het uiterste

    Een Makelaar die echt met je meedenkt! Hele goede service en veel kennis van zaken in de markt. Gaat echt tot het uiterste om de klanten te bedienen en communicatie en onderhandeling verliepen erg goed. Als je een makelaar zoekt die het gemakkelijst en beste een huis voor je kunt aan- en verkopen, zoek niet verder..

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Allegondahoeve 64 Hoofddorp

    Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen

    Het contact met de makelaar was goed. Hij is professioneel, enthousiast en hulpvaardig. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen. Al met al een goede ervaring.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Waddenweg 233, Hoofddorp

    Een fijne persoonlijke aanpak

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Very helpful in giving advice

    Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zoetestraat 34 Haarlem

    Erg veel kennis van zaken en heel veel passie

    Een makelaar met erg veel kennis van zaken en heel veel passie om het uiterste voor zijn klanten te bereiken. Zeer goede communicatie en denkt heel erg mee in de wensen van de klant. Onderhandelingen verliepen erg soepel en snel, aangezien de makelaar echt zeer pro actief is. Mocht ik in de toekomst nog een makelaar nodig hebben, is er geen enkele twijfel mogelijk dat ik deze partij weer zou in...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • De Fruittuinen 87, Hoofddorp

    Het huis is snel en tegen een nog hogere prijs verkocht

    Dennis de Haan heeft de verkoop van deze woning (uit een nalatenschap) uitstekend begeleid: het is een wat aparte woning, maar met z'n deskundige, bouwtechnische kijk en adviezen is het huis snel en tegen een nog hogere prijs verkocht. Dank!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Robert Kochlaan 414 Haarlem

    Hij nam er echt de tijd voor

    Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Hanstholm 5, Hoofddorp

    Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

    Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Lenneplaan 64 Driehuis

    Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

    Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Goudplaat 124, Hoofddorp

    Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden

    Wij hebben het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. De makelaar hield ons goed op de hoogte en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en nam hiervoor alle tijd. Deze makelaar bevelen we van harte aan.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Oksholm 203, Hoofddorp

    Op het juiste moment ons bod uitgebracht

    Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16163 Hoofddorp

    Let op alle kleine details

    Makelaar is zeer kundig in het vak, let op alle kleine details.
    Zeker een aanrader om Remax als aankoopmakelaar aan te stellen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

  • Schildgronden 54, Hoofddorp

    Zeer kundige makelaar met kennis van zaken

    Dennis is een zeer kundige makelaar met kennis van zaken. Hij weet wat hij doet en neemt de tijd voor jou als verkoper. Hij maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Hij laat er geen gras over groeien en heeft dingen snel voor elkaar. Dennis luistert naar je wensen en voorziet deze van goede onderbouwing. Hij heeft een duidelijke strategie voor ogen en begeleidt je tot het einde van de verkoo...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

    Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

    Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

    Recensie door Gina ter Elst

    Lees verder

Naar boven