Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sparresholm 37

    Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

    De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

    Lees verder

  • Leusveld 92, Nieuw-Vennep

    Omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is

    Dennis is niet alleen een goede makelaar omdat hij ons huis voor een zeer goede prijs heeft verkocht. Hij is ook een goede makelaar omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is en indien nodig altijd voor je klaarstaat. Een huis verkopen is een spannend proces. Met zijn nuchtere aanpak heeft Dennis een heel stuk van die spanning voor ons weg kunnen nemen. Op een pers...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Irene Vorrinkstraat 131, Hoofddorp

    Hij neemt echt de tijd voor je

    Super fijne en kundige makelaar. Dennis de Haan heeft ons zowel bij de aan als verkoop van ons huis super begeleid. Dit is een makelaar die begrijpt dat een huis kopen of verkopen niet zomaar iets is, hij neemt echt de tijd voor je en is zelfs buiten kantoortijden bereid geweest ons te woord te staan en verder te helpen. Ik kan iedereen RE/MAX Uw Mak...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Lettenburg 9, Hoofddorp

    Ze kende de markt en stelde realistische doelen

    Agnes is een enthousiaste en vriendelijke makelaar. Ze kende de markt en stelde realistische doelen voor maar stond ook open voor onze meningen en input. Alles gebeurde in overleg en ze was nooit pushy als wij een ander idee hadden. Wij woonden niet in het pand en als er reparaties moesten gebeuren was Agnes altijd bereid eea te regelen en reparateur binnen te laten. Dit scheelde ons reis...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Brandaris 5, Hoofddorp

    Dennis houdt je van A tot Z op de hoogte

    Met behulp van Dennis hebben wij ons appartement verkocht. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Dennis is altijd bereikbaar en houdt je van A tot Z op de hoogte. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. Wij zouden Dennis aan iedereen aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Bolivar 46, Hoofddorp

    Open, duidelijk en eerlijk

    Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
    Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Vosholstraat 38, Ter Aar

    Alles uit handen kunnen geven

    Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Goudplaat 124, Hoofddorp

    Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden

    Wij hebben het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. De makelaar hield ons goed op de hoogte en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en nam hiervoor alle tijd. Deze makelaar bevelen we van harte aan.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Langemoor 12 Nieuw-Vennep

    Duidelijke mening bij de bezichtiging

    Drie keer was scheepsrecht. De expertise en gedrevenheid van Dennis gaf de doorslag om ons droomhuis te kunnen kopen. We hebben bewust gekozen om een aankoop makelaar in te schakelen want dat vraagt de markt nu zeker. Dennis heeft laten zien hierin heel gedreven en vakkundig te zijn. Altijd bereikbaar, goed voorbereid en geeft ook een duidelijke mening bij de bezichtiging en aankoop van het hui...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Gran Paradiso 11, Amsterdam

    Luisterde goed naar onze wensen

    Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Brandaris 105, Hoofddorp

    Maakt van een bezichtiging echt een feestje

    Dennis is enorm betrokken, hij houdt je zeer goed op de hoogte en maakt van een bezichtiging echt een feestje. Hij denkt aan zaken waarbij ik niet aan gedacht had en die enorm belangrijk zijn. Makelaar is een vak en Dennis verstaat zijn vak zeer goed. Dennis, nogmaals enorm bedankt voor alle goede zorgen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Waddenweg 233, Hoofddorp

    Een fijne persoonlijke aanpak

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Carolineburg 53 Hoofddorp

    Great collaboration with great final results

    Outstanding agent, with excellent knowledge of the market, the area. Solid advice given, and we had a great collaboration with great final results. I strongly recommend!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Mulderstraat 19a, Hoofddorp

    Dennis is erg betrokken

    Dennis is erg betrokken, leeft zich in in de situatie en helpt daar waar nodig. Zorgt dat hij bij iedere bezichtiging aanwezig kan zijn en onderzoekt het pand grondig. Een echte aanrader!

    Lees verder

  • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

    Goede kennis van zaken

    Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Wijtvliet 11, Hoofddorp

    Zijn (markt)kennis is subliem

    Dennis van RE/MAX Uw Makelaar heeft het verkoopproces geheel uit handen genomen, veel advies gegeven en in zeer korte tijd het object aan de juiste partij verkocht. Zijn (markt)kennis is subliem. Zeer professioneel en heeft 110% passie voor zijn vak. Ik raad iedereen aan zijn/haar woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen via RE/MAX Uw Makelaar. Bedankt Dennis voor de excellente serv...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

Naar boven