Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Egholm 16, Hoofddorp

    Extremely helpful and understanding

    Dennis was an excellent agent! With us being overseas, he took charge and was extremely helpful, available, and understanding. Would recommend 100%!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Montreallaan 60 Nieuw-Vennep

    Enthousiast, vriendelijk en deskundig

    Fijn contact. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. Beveel het iedereen aan om met deze makelaar in zee te gaan.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Waterpoort 36, Nieuw-Vennep

    Fijn contact, staat altijd voor je klaar

    Het team van RE/MAX Makelaars, met ons contactpersoon Dennis de Haan, zijn toppers! Dennis heeft ons goed begeleid, met zowel de aankoop van onze nieuwe woning als ook de verkoop van onze oude! Fijn contact, staat altijd voor je klaar, heel fijn. Door zijn persoonlijkheid was er direct een klik! Heel hartelijke bedankt voor de begeleiding het afgelopen jaar!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zwanenwater 8, Nieuw-Vennep

    Dennis gaat er echt voor

    Dennis heeft ons met alles bijgestaan en gaat er echt voor. Heel duidelijk en ook als het tegenvalt gelijk met een positieve houding naar een eventueel ander huis. Luistert naar je wens en respecteert dat ook.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Leusveld 92, Nieuw-Vennep

    Omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is

    Dennis is niet alleen een goede makelaar omdat hij ons huis voor een zeer goede prijs heeft verkocht. Hij is ook een goede makelaar omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is en indien nodig altijd voor je klaarstaat. Een huis verkopen is een spannend proces. Met zijn nuchtere aanpak heeft Dennis een heel stuk van die spanning voor ons weg kunnen nemen. Op een pers...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Oksholm 203, Hoofddorp

    Op het juiste moment ons bod uitgebracht

    Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Gran Paradiso 11, Amsterdam

    Luisterde goed naar onze wensen

    Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Verisstraat 13, Hoofddorp

    Zij begreep ons doel en heeft hoger dan dat weten te behalen

    Wij hadden via via gehoord dat deze makelaar een hele goede zou zijn, ons verwachting was ook hoog. Maar heb nooit kunnen denken dat zij boven deze verwachtingen had kunnen scoren, wat vinden wij haar enorm goed. Zij is altijd bereikbaar en heel behulpzaam in alle gevallen. Wij voelde ons op ons gemak en we werkten eigenlijk als een team goed samen. Alhoewel zij wel al het werk deed, heb ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Aankoop eerste appartement

    Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld

    Dankzij Fleur van der Vegt heb ik met succes mijn eerste appartement gekocht! De aankoop van een woning is een grote stap en Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld door het hele proces. Professioneel en heel vriendelijk.

    Lees verder

  • Populierenlaan 57 Zwanenburg

    Goed naar mijn wensen geluisterd

    Dennis van RE/MAX makelaars heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de juiste woning voor mij gevonden. Tijdens de zoektocht heeft hij mij deskundig advies gegeven en mij behoed van te veel te betalen voor woningen. Ik zal in toekomst altijd RE/MAX makelaars inschakelen bij aan- of verkoop van een woning.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Dassenbos 151, Hoofddorp

    Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons

    Vriendelijk, secuur en meedenkend. Een echte topper! Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons en pakt lekker door!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Engelenburg 359, Haarlem

    Helpt je goed met elke stap

    Hij staat altijd voor je klaar, en helpt je goed met elke stap die je maakt. Het heeft even mogen duren maar het is eindelijk gelukt! Bedankt maatje!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Juf van Kempenstraat 57, Hoofddorp

    Your expertise and dedication truly set you apart

    I cannot find words to express our gratitude for the outstanding service you provided during the sale of our property. Your expertise and dedication truly set you apart.

    From our first meeting, I was impressed by your knowledge of the real estate market, your profesional way of working and attention to all details.

    Throughout the entire process,...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Solidarnoscstraat 34, Haarlem

    We felt really safe having him on our team

    Dennis from RE/MAX was a fantastic agent for us. He helped through the whole process, he visited the houses with us, checked everything, and asked all the important questions to the seller party. We felt really safe having him on our team. He was also helpful during the deals, letting us know when to bid higher and when to stop, so even if we didn't ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

    Binnen een week was het huis verkocht

    Allemaal tienen want alles is super verlopen! De bezichtigingen verliepen super en binnen een week was het huis verkocht.

    Recensie door Dhr. Sam

    Lees verder

  • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

    Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

    De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Norholm 72

    Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader.

    Ik lag in scheiding dat was ook de reden om de woning te verkopen. Dennis ging daar heel professioneel mee om en hield goed rekening met deze toch lastige situatie. Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader. En zeker geen van 9 tot 17 mentaliteit echt super !

    Lees verder

  • Mastbos 573, Hoofddorp

    Het contact is heel prettig

    Het contact met deze makelaar is heel prettig en door de inzet en deskundigheid zeker aan te bevelen voor zowel aan- als verkoop.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Carolineburg 53 Hoofddorp

    Great collaboration with great final results

    Outstanding agent, with excellent knowledge of the market, the area. Solid advice given, and we had a great collaboration with great final results. I strongly recommend!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven